Subtitulació en la signatura del conveni Charter per la Diversitat

Subtitulació en la signatura del conveni Charter per la Diversitat

Aquest dimecres 3 de juliol a Barcelona Activa s’ha celebrat l’acte de firma del Charter per la Diversitat per part de diverses empreses i entitats, entre elles ACAPPS, l’Associació Catalana de Pares i Persones Sordes.

El Charter per la Diversitat és un protocol pel qual les empreses signants es comprometen a fomentar els principis de la igualtat, integració i no discriminació.
Les empreses que s’adhereixen al Charter respecten voluntàriament les normatives vigents en matèria d’igualtat d’oportunitats i no discriminació. Vols llegir-ne més? http://www.fundaciondiversidad.org/

Subtil, a través d’ACAPPS, va fer accessible l’acte mitjançant la subtitulació en directe.