Accessibilitat en la constitució del Consell Municipal de l’Esport, Barcelona

Consell Municipal de l'Esport accessible okAquest dimecres 10 de juliol s’ha constituït el Consell Municipal de l’Esport de l’Ajuntament de Barcelona, un organisme assessor del qual formen part els representants dels clubs i de les entitats esportives de la ciutat, a més de diverses personalitats de l’àmbit esportiu de Barcelona. L’acte va ser presidit per l’alcalde Xavier Trias i per la primera tinenta d’alcalde, la Maite Fandos.

Aquest nou organisme sorgeix del Pla Estratègic de l’Esport i té com a missió participar en l’elaboració dels plans i actuacions esportives a la ciutat i assessorar el Govern municipal en aquest àmbit.

Subtil va realitzar la subtitulació en directe per a persones amb discapacitat auditiva a través de l’associació ACAPPS.