Compareixences del Tercer Sector en el tràmit de la Llei d'Accessibilitat del Parlament de Catalunya

Compareixences del Tercer Sector en el tràmit de la Llei d’Accessibilitat del Parlament de Catalunya

El Parlament de Catalunya està tramitant la Llei d’accessibilitat i ahir dimarts, 23 de juliol, van tenir lloc les compareixences de les entitats del sector de la discapacitat a la Comissió de Benestar, Família i Immigració del Parlament de Catalunya per tal d’expressar davant els diputats la seva opinió i visió sobre la llei i sobre la situació actual de les persones amb discapacitat.

Les entitats que van comparèixer van ser: l’Associació Discapacitat Visual Catalunya; la Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica; la Federació Salut Mental Catalunya; la Federació de Persones Sordes de Catalunya; l’Associació Catalana pro Persones amb Sordceguesa; la Federació d’Associacions d’Implantats Coclears; l’ONCE; el Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat i l’Associació de Persones amb Lesió Medul·lar i Grans Discapacitats Físiques de Catalunya.  De cara al setembre, s’espera que compareguin altres entitats, com ara l’Associació Catalana de Pares i Persones Sordes (ACAPPS).

Subtil va subtitular en directe les compareixences, i l’acte també va ser accessible per a les persones sordes mitjançant la interpretació a la llengua de signes. Les compareixences es van poder seguir en directe pel Canal Parlament, també subtitulades i amb la imatge de l’intèrpret.

Vols veure més fotos de l’accessibilitat en aquest acte? Fes clic aquí.

Les fotos d’aquesta entrada estan extretes del blog de DifuSord.

Streaming accessible 3