Cloenda 18 Mostra d’Associacions de Barcelona

La Mostra d’entitats va celebrar la 18a edició durant aquestes Festes de la Mercè. L’acte de cloenda va retre homenatge a dues entitats, el Casal dels Infants del Raval i Pallassos Sense Fronteres.

En aquest fi de festa, a part dels parlaments de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, del comissionat de Participació Ciutadana i Associacionisme, Carles Agustí, i dels representants de les entitats homenatjades, hi van participar diferents grups de joves del Casal dels Infants del Raval i membres de Pallassos Sense Fronteres. Van tancar l’espectacle La Troba Kung-Fú, que juntament amb el Circ Cric van protagonitzar una cloenda ben festiva de la Mostra d’Associacions de Barcelona.

Subtil, a través de la Federació ACAPPS, en va fer la subtitulació en directe per a persones sordes.mostra18.jpg