Subtítols i LSC en el concert de l’Orquestra de la Bona Sort

accessible orquestra bona sortEn commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, la Taula d’Entitats del Districte de Persones amb Discapacitat de Sarrià Sant Gervasi ha organitzat aquest dijous 5 de desembre un concert de l’Orquestra de la Bona Sort a la plaça del Consell de la Vila.

Abans, però, totes les entitats que van assistir al concert van gravar una flash-mob amb la cançó “Una mirada de Álex”, escrita per Lourdes Arqués, directora d’AIS. Amb l’ajuda de  la coreògrafa Cristina Oror, la coreografia va ser tot un èxit. Va ser una bona manera d’escalfar motors per seguir ballant amb l’Orquestra de la Bona Sort.

L’acte va ser accessible per a les persones sordes gràcies a la transcripció en pantalla i a la interpretació en llengua de signes. Fins i tot el text dels subtítols va anar molt bé per poder fer Karaoke!

Vols conèixer millor l’Orquestra de la Bona Sort? Fes clic aquí.