Subtitulació en directe de la jornada “Els drets de les persones amb discapacitat”

logo-orella-granEl 5 de desembre, en el marc de la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se celebra arreu el dia 3 de desembre, ECOM va organitzar la jornada ‘Els drets de les persones amb discapacitat física. Coneix-los i defensa’ls. Eines i Canals de denúncia’. Aquest acte va tenir lloc lloc a la sala d’actes de la Casa del Mar de Barcelona.

Aquesta jornada es va adreçar a persones amb discapacitat física i a totes aquelles que tinguin interès per aquest sector (familiars, professional) amb l’objectiu de potenciar el seu coneixement sobre els drets de les persones amb discapacitat, ja que el coneixement dels drets és el primer pas per a poder defensar-ne i exigir-ne el seu exercici.

La sessió es va estructurar en dues parts diferenciades. La primera, centrada en donar a conèixer els drets de les persones amb discapacitat, des de la teoria a la pràctica, és a dir, fent un repàs de quines són les lleis marc de la discapacitat i quins drets reconeixen, i analitzant-ne quin grau d’acompliment hi ha actualment. La segona va tenir l’objectiu de donar a conèixer alguns procediments i canals que existeixen i que estan a l’abast de tothom per defensar l’exercici dels drets i denunciar possibles vulneracions..