Accessibilitat en les compareixences per a la Llei d’Accessibilitat al Parlament de Catalunya

El dimarts 10 de desembre hem ofert el servei d’accessibilitat en les compareixences relacionades amb el projecte de Llei d’Accessibilitat al Parlament de Catalunya. Es tracta de la cinquena sessió de compareixences a la Comissió de Benestar, Família i Educació, en què l’objectiu és que les diferents entitats relacionades amb el sector compareguin per tal d’expressar davant els diputats la seva opinió sobre la llei i així s’hi puguin fer esmenes.

Han  comparegut representants de la Unió General de Treballadors, de Ferrocarrils de la Generalitat, del Centre Nacional de Tecnologies de l’Accessibilitat, de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona i de l’Associació Lectura Fàcil.

Subtil ha subtitulat en directe les compareixences, i l’acte també ha sigut accessible per a les persones sordes mitjançant la interpretació en llengua de signes. Les compareixences es van poder seguir en directe pel Canal Parlament, també subtitulades i amb la imatge de l’intèrpret.20131210_155709