Acte de celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat a Horta-Guinardó

El dijous 12 de desembre s’ha celebrat la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat al Districte d’Horta-Guinardó.

L’acte, celebrat al Casal de Barri de la Font d’en Fargues ha començat a les 18 h de la tarda, i ha comptat amb animació, actuacions i documentals sobre la tasca que porten a terme algunes de les principals entitats que treballen per les persones amb discapacitat al districte.

Presentado pel “Pallasso Vermellet” ha comptat amb el parlament de la consellera Roser Nogués, la projecció dels vídeos de les entitats Tres Turons i Esclat,  les actuacions de les corals de les escoles Mare de Déu de Montserrat i Rel, i de les entitats Sense Traves i Grupdem.

Subtil, a través d’ACAPPS ha realitzat la subtitulació en directe per a persones amb discapacitat auditiva.DiaInternacionalHortag