Traducció i subtitulació de la jornada sobre el Mapa de Tendències 2013 de TicSalut.

Traducció i subtitulació de la jornada sobre el Mapa de Tendències 2013 de TicSalut.

El 20 de desembre es va fer, a l’Auditori Centre de Congressos del TecnoCampus Mataró – Maresme,  la presentació del Mapa de Tendències 2013, un acte que va permetre conèixer objectivament el nivell de desenvolupament de les TIC a les organitzacions sanitàries de Catalunya, tant pel que fa als volums d’aquesta activitat com en la direcció que segueixen les diferents organitzacions del sistema.

Durant l’acte es va presentar la implicació de les TIC dins de les diferents línies estratègiques del Pla de Salut, el resultat de l’enquesta TIC en l’àmbit dels centres de salut de Catalunya, el monogràfic sobre el model assistencial no presencial, l’impacte socioeconòmic en mHealth i les principals tendències internacionals pel que fa a l’aplicació de les TIC en l’àmbit de la salut.

Subtil vam fer la traducció mitjançant subtitulació en directe de la ponència “L’impacte socioeconòmic en mHealth” del Sr. Rana Mehta, director executiu i cap de salut de  Leader PricewaterhouseCoopers Private Limited, India.