Subtitulem les jornades: “25 anys de treball amb suport”

empleo con apoyo subtitulos 2Aquest divendres 9 de maig ha tingut lloc al CosmoCaixa a Barcelona una jornada tècnica titulada “25 anys de treball amb suport”, organitzada per la Fundació Aura, que aquest any celebra el seu 25è aniversari. Subtil hi hem ofert el servei de subtitulació en directe per a les persones sordes.

La jornada ha estat emmarcada dins del treball que des de fa anys duu a terme l’organització Aura per a la inserció de persones amb discapacitat en l’empresa ordinària. Hi han participat diverses personalitats i representants d’entitats relacionades amb l’àmbit del treball amb suport i la inserció laboral, com la Glòria Canals, directora d’Aura Fundació i presidenta d’ACTAS, la Margaret Haddock, presidenta de l’Associació Europea de Treball amb Suport, responsables del programa Incorpora de La Caixa i de la Xarxa FIL i el Xavier López, director general d’Economia Social de la Generalitat.Empleo con apoyo subtitulos 1

Igualment, també diferents persones amb discapacitat han pogut explicar la seva experiència professional treballant en l’empresa ordinària.