Xerrada accessible a GAES: la igualtat en el treball

gaes accessibilitat subtilAquest dimarts 17 de juny Subtil hem realitzat la subtitulació en directe a la jornada organitzada per GAES Barcelona que portava per títol “La igualtat en el treball: empreses i professionals trenquen barreres”. La jornada tenia com a objectiu abordar la situació actual en matèria d’igualtat i desmuntar a la vegada mites sobre les feines que són considerats masculins o femenins.

Existeixen llocs de treball només per a homes o només per a dones?; com les empreses poden ajudar els professionals de sectors considerats tradicionalment masculins o femenins a trencar les barreres a les quals s’enfronten?; com influeixen les polítiques d’igualtat en els treballadors i en el rendiment de l’empresa?; aquestes són algunes de les preguntes que s’han formulat en aquesta sessió, en la qual diversos ponents han exposat el seu punt de vista professional.