XIX Jornades de Formació de les Persones Sordes en Modalitat Oral

índexEl 18 d’octubre es van celebrar, un any més, les XIX Jornades de Formació de les Persones Sordes en Modalitat Oral que organitza ACAPPS a l’auditori de l’ONCE Catalunya.

Després de la inauguració, a càrrec de la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, es van fer diferents sessions: accessibilitat, educació, sanitat, laboral i tecnològica, que van permetre abordar les qüestions de més interès de l’àmbit de la discapacitat auditiva. També es van lliurar els Premis de la Federació ACAPPS, que en aquest cas es van atorgar a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i Transports Metropolitans de Barcelona, en la categoria d’entitats, i a Idoya Ibarbia, en la categoria individual.

Les jornades van comptar amb subtitulació en directe per a persones amb discapacitat auditiva i es van poder seguir per streaming.