Sessió participativa: Com podrien ser utilitzades les noves tecnologies en la millora de la pràctica esportiva?

El passat mes de desembre l’Ajuntament de Barcelona va plantejar el repte “Com podrien ser utilitzades les noves tecnologies en la millora de la pràctica esportiva?”, a través de la Plataforma de Coinnovació i Participació, amb l’objectiu d’oferir un espai on la ciutadania aportés idees i propostes que ajudessin a millorar la relació ciutadana amb l’esport a la ciutat de Barcelona.

Aquest dimecres 28 de gener va tenir lloc la sessió presencial d’aquest repte, en la qual hi van participar prop d’un centenar de persones. Durant més de dues hores, aquests ciutadans i ciutadanes van poder aportar punts de vista i idees  per tal d’innovar en l’esport que es practica a la ciutat, així com comentar-les i donar-los suport.

Subtil, a través d’ACAPPS, va fer accessible aquesta activitat amb subtitulació en directe per a a persones amb discapacitat auditiva. govern_obert-300x300