La Taronjada del Carnaval… ben accessible!

taronjada subtitolsQuè millor que les persones amb discapacitat auditiva puguin gaudir també de les activitats d’oci que s’ofereixen a Barcelona. Per Carnaval, Barcelona organitza la festa de la Taronjada, una festa que va tenir lloc el diumenge a la tarda i que va comprendre diversos actes, com ara balls tradicionals de carnaval, la cercavila del Rei Carnestoltes, la batalla campal de la taronjada i el sarau. A més, aquesta festa s’inspira en una de les tradicions taronjada accessiblemés antigues del carnaval barceloní: una batalla amb taronges de veritat que es feia a la ciutat al segle XIV.

Les persones sordes van poder seguir tot l’acte mitjançant els subtítols simultanis que apareixien en una pantalla gegant annexa a l’escenari. L’any que ve Subtil també vindrem de taronja!