Subtítols en directe al Palau Blaugrana

subtítols palauAquest dilluns 9 de març Subtil hem ofert el nostre servei d’accessibilitat al Palau Blaugrana, on s’ha fet una presentació de les seccions amateurs del Barça i s’ha fet entrega dels carnets d’esportista als més de 1.000 integrants d’aquests conjunts. Les persones sordes han pogut seguir tot l’espectacle gràcies a la pantalla gegant instal·lada al Palau.

L’acte, que ha reunit milers d’esportistes i de familiars, ha comptat amb l’assistència del president Josep Maria Bartomeu, que ha pujat a l’escenari acompanyat pels capitans dels equips per dirigir unes paraules a tots els esportistes, així com del vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner.

Cristina Collado, presentadora de Barça TV, ha estat l’encarregada de conduir l’esdeveniment. Des de l’estiu del 2014, les nou seccions amateurs depenen institucionalment de l’Àrea Social. El club compta amb sis seccions no professionals: atletisme, hoquei herba, rugbi, voleibol, patinatge artístic i hoquei gel i tres més vinculades: voleibol femení amb el CVB Barça, bàsquet femení amb el Barça CBS i bàsquet en cadira de rodes amb l’UNES Sant Feliu. foto palau 2