Vidusign, ús creatiu del vídeo

vidusignAquest matí Subtil hem format part, com a subtituladors, del projecte internacional anomenat Vidusign, que ha tingut lloc a la seu d’ACAPPS.

Vidusign és un projecte europeu de dos anys de durada que explora l’ús creatiu de la producció de vídeo per part de joves sords. Investiga com el vídeo pot donar suport a la descoberta creativa i a l’aprenentatge per resolució de problemes emprant un enfocament comunicatiu múltiple. Es treballa transversalment entre diferents països per ajudar als joves sords entre 15 i 24 anys en el seu procés educatiu i formatiu pel treball. A Barcelona, hi participa el grup Gistal, de la UAB.

En una sessió de treball de 4 hores, joves sords de Barcelona, Granada, Viena i Berlín han treballat sobre com crear vídeos creatius per fer un videocurriculum, i fins i tot ho han pogut posar a la pràctica. Ha sigut una sessió molt enriquidora per a tots.