Accessibilitat als Premis Roc Boronat

Roc Boronat accessibleAquest dijous 13 de març s’ha celebrat, a l’auditori de l’ONCE a Barcelona, el lliurament dels Premis Roc Boronat, uns premis literaris en llengua catalana en memòria d’aquest escriptor i polític republicà, promotor del Sindicat de Cecs de Catalunya, organisme que tenia com a objectiu ser l’òrgan representatiu de tots els cecs catalans en temps de la República.

Subtil, un any més, hem ofert el servei de subtitulació en directe, i les persones sordes han pogut seguir l’esdeveniment gràcies als subtítols simultanis que apareixien sobre l’escenari.

Agustí Vilar, nascut a Sant Feliu de Llobregat, afiliat a l’ONCE, ha estat el guanyador de la 17a edició d’aquests premis amb l’obra Grans abans d’hora.

Durant la vetllada de lliurament de premis, també s’ha rendit a l’escriptor Jaume Cabré, a qui se li ha lliurat en braille un exemplar de l’obra Llibre de preludis i de l’obra El sentit de la ficció, en suport sonor.