Accessibilitat en la celebració del Dia Internacional de la Família

Dia de la familia foto3Ahir dimarts 27 de maig va tenir lloc al Palau Moja de Barcelona l’acte institucional de celebració del Dia Internacional de la Família. L’acte va ser accessible gràcies a la subtitulació en directe que vam oferir Subtil, de la mà d’APSO. A més, també hi va haver un intèrpret de llengua de signes.

Enguany, l’acte duia per títol «Família i empresa: valors compartits», i va comptar amb les intervencions del Marc Grau i del formador Víctor Küppers, els quals van reflexionar sobre els beneficis que comporta la responsabilitat familiar corporativa tant per a l’empresa com per als treballadors. Durant l’acte també es va presentar el document “L’empresa responsable: 12 beneficis clau per a la família i l’empresa”.

L’acte va estar presidit per la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, i l’acompanyava la secretària de Família, Dolors Gordi. Dia de la familia foto1