Premis ONCE Solidaris Illes Balears subtitulats

L’ONCE va celebrar el dimarts 7 de juliol el lliurament de la IV edició dels seus premis Solidaris Illes Balears, que aquest any van guardonar el Grup Serra; l’APNEEF, Associació de Persones amb Necessitats Especials d’Eivissa i Formentera; Montserrat Fuster, la Fundació Deixalles i la Conselleria de Família.

La gala va comptar amb els nous responsables polítics, com la presidenta del govern, Francina Armengol; el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat i les conselleres d’Afers Socials i Salut. També hi va assistir la delegada del govern, Teresa Palmer.

A part dels guardonats, també van prendre la paraula la presidenta del govern, Francina Armengol, i el president de l’ONCE i de la seva fundació, Miguel Carballeda.

19. Premis ONCE Solidaris Illes Balears (Teatre Principal de Palma, 7 de juliol de 2015)