VISITA AUDIODESCRITA A LA FESTA MAJOR DE SANTS

Subtil, juntament amb l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona, hem organitzat una visita guiada pels carrers guarnits de la Festa Major de Sants. En Llorenç Blasi ha fet l’audiodescripció i, a més a més, les persones amb discapacitat visual han pogut tocar alguns decorats.

La visita l’hem realitzat el diumenge 23 d’agost i ha durat gairebé tres hores. Hem visitat els carrers Vallespir, Alcolea de Dalt, Alcolea de Baix, Finlàndia, Sagunt i la plaça de la Farga. Les comissions dels carrers també s’han implicat en les visites, fent-nos explicacions dels motius dels carrers i deixant-nos tocar els guarniments.

La visita ha sigut un èxit, esperem repetir l’any vinent!

31. Visita audiodescrita Festa Major Sants (agost 2015) 32. Visita audiodescrita Festa Major Sants (agost 2015) 33. Visita audiodescrita Festa Major Sants (agost 2015) 34. Visita audiodescrita Festa Major Sants (agost 2015)