Subtitulem la conferència d’Eva Serra amb motiu de l’Onze de Setembre.

Aquest dimarts 8 de setembre ha tingut lloc a l’Ajuntament de Barcelona la conferència “La potencialitat democràtica de la Catalunya històrica”, a càrrec de la historiadora Eva Serra i Puig, amb motiu de l’Onze de Setembre, Diada Nacional de Catalunya.

Subtil hem ofert el servei de subtitulació en directe perquè les persones sordes poguessin seguir la conferència mitjançant els subtítols que apareixien simultàniament en una pantalla instal·lada a la sala.

Qui és Eva Serra?

Eva Serra és professora emèrita d’Història Moderna de la Universitat de Barcelona. Les seves principals línies de recerca han estat la història agrària de Catalunya dels segles XVI i XVII i la història política i de les institucions catalanes d’aquestes mateixos segles, en especial la seva vida parlamentària.