Subtítols en temps real a l’entrega dels premis Roc Boronat, de l’ONCE

2016 Roc BoronatAquest dijous 18 de març s’ha celebrat a l’Auditori de l’Once l’entrega de la XVIII edició dels premis Roc Boronat. Subtil vam oferir el servei de subtitulació en directe per a les persones amb discapacitat auditiva. Igualment, també hi havia interpretació en llengua de signes.

Lolita Bosch (Barcelona 1970) va ser la guanyadora de la modalitat de narrativa breu en català per la novel·la La ràbia. L’obra s’endú un guardó dotat amb 6.000 euros i serà publicada per Ara Llibres sota el seu segell de Ficció Amsterdam. La ràbia segueix la línia d’altres obres de l’autora que indaguen en la seva identitat. En aquest cas denuncia i analitza l’assetjament escolar que va patir dels 14 als 17 anys, a través dels seus records i del testimoni d’un grup d’adolescents que estan passant per la mateixa situació.

Igualment, durant l’acte es va retre homenatge a l’escriptor Màrius Serra, a qui se li va entregar en Braille un exemplar de l’obra Quiet i de l’obra Plans de futur, en suport sonor.