Subtítols en directe a l’assemblea d’ICV

ICV 4 accessibleAquest cap de setmana, dissabte i diumenge, ha tingut lloc a les Cotxeres de Barcelona l’onzena Assemblea Nacional d’ICV (Iniciativa per Catalunya Verds).

ICV des de fa anys ha demostrat que té en compte les necessitats de les persones amb discapacitat auditiva i va sol·licitar que hi hagués el servei de subtitulació en directe a la pantalla gegant que presidia l’escenari, i a totes les pantalles de la sala. Subtil vam dur a terme aquest servei.

Durant l’assemblea, vam poder subtitular els coordinadors sortint, Joan Herrera i Dolors Camats, i als coordinadors entrant, David Cid i Marta Ribas, així com al portaveu Ernest Urtasun. Igualment, també vam subtitular personalitats de la política convidades com Ada Colau, Pablo Iglesias, Xavier Domènech, Lluís Rabell, entre d’altres.

Si t’interessa saber quins eren els objectius de l’assemblea, fes clic aquí.

ICV 1 accessible ICV 2 accessible ICV 3 accessible