Presentació del llibre “El temps de les cireres” en lectura fàcil

Temps cireres accessibilitatAquest dilluns ha tingut lloc la presentació del llibre “El temps de les cireres”, de Montserrat Roig, adaptat a lectura fàcil per Núria Martí Constans i editat per La Mar de Fàcil. Han presentat el llibre el Departament de Cultura, a través de la Direcció General de Política Lingüística i l’Associació Lectura Fàcil.

L’acte de presentació ha tingut lloc a la sala d’actes del Departament de Cultura (Rambla de Santa Mònica, 8, Barcelona). En la presentació hi ha intervingut Marta Xirinachs, subdirectora general de Política Lingüística, Eugènia Salvador, codirectora de l’Associació Lectura Fàcil i Roger Sempere, fill de Montserrat Roig.

La presentació s’ha clos amb una lectura dramatitzada de fragments de l’obra, a càrrec de Lali Feliu i Mercè Rovira.