Jornada de celebració de 25 anys del CREDA de Lleida

CREDA LleidaAvui s’ha celebrat a la Universitat de Lleida una de les jornades que el CREDA de Lleida organitza per celebrar els seus 25 anys. Subtil, de la mà d’ACAPPS, hi hem ofert el servei de subtitulació en directe per a persones sordes.

El que en va ser director durant molts anys ha parlat de com van ser els inicis del CREDA i l’actual directora, la senyora Rosa Pereta, ha parlat del present i del futur dels serveis que ofereixen.

El públic assistent, majoritàriament estudiants, han pogut escoltar una xerrada sobre l’adquisició del llenguatge i finalment han pogut veure l’evolució de dos casos concrets d’infants que han rebut el suport del CREDA.

Durant aquest mes, el CREDA de Lleida organitzarà més actes per celebrar els seus 25 anys.