SUBTITULACIÓ DEL PREGÓ DE LA FESTA MAJOR DE SANTS 2016

El dissabte 20 d’agost va començar la Festa Major de Sants i ho va fer, com és habitual, amb el pregó. Una cercavila amb els Gegants de Sants, la Banda i Majorets del Triangle de Sants i els Tabalers de Sants va iniciar un recorregut des de la plaça de Sants fins al Parc de l’Espanya Industrial, acompanyant la pregonera d’aquest any, la Merche Mar.

A les 20 h des del balcó de la Casa del Mig la Merche Mar va donar inici a la festa major, amb un pregó on va recordar el Molino, que considera que és casa seva. També van parlar la presidenta de la Federació de la Festa Major de Sants, Gemma Solsona, que va destacar la gran tasca dels voluntaris; la presidenta del Districte, Montserrat Ballarín; la regidora del Districte, Laura Pérez; i finalment, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que va animar els veïns a gaudir dels carrers i places amb respecte pels carrers i per les persones. L’acte va finalitzar amb un brindis per a tot el veïnat.

20160820_202921