Subtitulem les Jornades tècniques de l’Institut Guttmann

Aquest dimarts 18 d’octubre hem ofert el servei de subtitulació en directe a les jornades de l’Institut Guttmann, que han tingut lloc a la seu de l’ONCE de Barcelona. El títol de les jornades era: Empoderament, autonomia personal i neuroètica: una visió integral i innovadora de l’atenció i la inclusió social de les persones amb discapacitat i/o dependència.

L’Institut Guttmann organitza aquesta jornada tècnica dirigida als professionals i responsables dels serveis públics i privats d’atenció a les persones, especialment d’aquelles amb major risc de vulneració dels seus drets individuals i socials, com els col·lectius de persones amb alteracions cognitives i/o conductuals, per lesions o malalties neurològiques, salut mental, demències, dèficit intel·lectual congènit o sobrevingut, persones dependents… i, en general, de tots aquells ciutadans que, per a l’exercici de la seva autonomia personal, necessiten d’algun tipus de tutela, curatela o assistència personal, ja sigui per cuidadors formals o informals, a la seva pròpia llar o en règim d’internament en centres especialitzats.