Accessibilitat al Festival Inclús

Del 12 al 18 de desembre es va celebrar, al CaixaFòrum de Barcelona, el Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona, més conegut com Festival Inclús, un lloc un lloc on promoure obres audiovisuals sobre discapacitat.

Subtil vam subtitular en directe per a persones sordes la inauguració del festival. S’hi van presentar les diferents activitats que es van dur a terme durant aquesta setmana (projeccions de pel·lícules, workshops, cursos, etc.) i es va projectar la pel·lícula “100 metros”, dirigida pel Marcel Barrena. Després de la pel·lícula hi va haver un col·loqui amb el director.

També vam subtitular The Speakers’ Corner, unes conferències en format TedTalk sobre la discapacitat i la superació, on hi van participar Eric Villalón, esportista paralímpic, Javier Torrescasana, pare de dos nens amb discapacitat severa, que ha creat amb la seva dona una agència de viatges de turisme accessible, Barcelona Special Traveler; i Bernat Moreno i Juanjo Méndez, entrenador i participant del Piratas Team, un grup de ciclistes, alguns d’ells amb discapacitats físiques.

I finalment, la cloenda del Festival Inclús amb l’entrega de premis també va ser accessible.