Jornada “L’accessibilitat universal, una estratègia metropolitana”

Aquest passat dimarts 2 de maig es va celebrar la jornada “L’Accessibilitat Universal, una estratègia metropolitana” al Citilab. L’acte va ser organitzat per l’AMB i COCEMFE Barcelona, les dues organitzacions que engegaran el grup motor que impulsarà l’accessibilitat i la igualtat d’oportunitats als municipis metropolitans.

Subtil vam oferir-hi, a través d’ACAPPS, l’accessibilitat per a persones sordes mitjançant la subtitulació en directe.

L’accessibilitat al territori i l’edificació, l’accessibilitat en els mitjans de transport públic, l’accés de la ciutadania als serveis de l’administració i transformació digital, i la innovació social són els quatre grans temes prioritaris que es van destacar durant la jornada amb la participació de més de 90 tècnics municipals i representants d’entitats de persones amb discapacitat. D’aquesta manera, els tallers participatius de la jornada van posar de manifest les demandes més urgents per part dels col·lectius de persones amb discapacitat.