Èxit del Festival Simbiòtic, arts escèniques accessibles

Èxit del Festival Simbiòtic, arts escèniques accessibles

Aquest diumenge va finalitzar amb gran èxit la tercera edició del Festival Simbiòtic, festival d’arts escèniques accessibles que vol reivindicar l’accessibilitat de les persones amb discapacitat als espais de creació i exhibició teatral de Barcelona.

El divendres va tenir lloc al Centre Cívic del Sortidor el Laboratori Simbiòtic, la jornada professional del festival que ha convocat gestors culturals, representants d’institucions públiques i artistes amb l’objectiu de generar un espai de debat i diàleg entorn de nous camins i paradigmes que ens condueixin cap a una escena més inclusiva i accessible per a tothom.

Al Teatre Lliure, per altra banda, va tenir lloc l’activitat central del festival, que són les representacions teatrals que es van fer al vespre amb audiodescripció, interpretació en llengua de signes, subtitulació i bucle magnètic. El festival va programar les següents obres: Màtria, de Carla Rovira, La nena dels pardals, de la Cia. Teatre al Detall, i per acabar el Festival, Cáscaras vacías, de Centro Dramático Nacional i LAZONA Teatro.

Ha estat un plaer per Subtil participar en l’accessibilitat del festival amb la subtitulació en directe, tant de les sessions del laboratori com de les obres de teatre. Fins l’any que ve!