Instal·lació bucles o anells magnètics

Bucles de inducción magnética_01Un anell d’inducció magnètica, o un bucle magnètic, és una ajuda auxiliar per a usuaris de pròtesis auditives (audiòfons o implants coclears). L’anell permet fer arribar el senyal d’àudio a l’implant o a l’audiòfon eliminant-ne el soroll de fons que hi pugui haver.

És un sistema de so que transforma un senyal d’àudio en un camp magnètic que és rebut pels audiòfons dotats de posició “T” (telebobina). Aquests audiòfons tenen una bobina que transforma aquest camp magnètic novament en so dins de l’orella de l’usuari, de manera que el so arriba a la persona sorda de manera nítida i intel·ligible.

Quin servei oferim?

Instal·lem diferents tipus d’anells magnètics o bucles d’inducció magnètica a auditoris, sales, teatres, mostradors, taquilles, etc. Ens encarreguem del transport, de la instal·lació, de la recollida i de la posada en marxa.

  1. Instal·lacions fixes d’anells magnètics
  2. Instal·lacions temporals d’anells magnètics
  3. Anelles magnètiques per a mostradors i taquilles
  4. Manteniment i certificacions UNE-EN 60118-4:2007

Com ho fem?

Fem una visita prèvia a l’espai per prendre les mesures pertinents i, a continuació, realitzem el disseny de la instal·lació. Escollim els amplificadors, d’acord amb la normativa UNE-EN 60118-4:2007, i instal·lem els anells magnètics.

Vols més informació? Decarrega’t aquest document sobre l’anell magnètic o truca’ns si tens qualsevol dubte sobre aquesta mesura d’accessibilitat!

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge