Traducció i traducció jurada

traduccionesOferim serveis de traducció de tot tipus de documents i en qualsevol combinació lingüística.

Per garantir-ne la qualitat, les traduccions sempre les realitzen traductors qualificats i nadius de la llengua a la qual es vol fer la traducció. Després, el document passa per un procés de revisió.

Una bona traducció és aquella que no ho sembla, aquella que sembla ser un text original. A Subtil treballem perquè cada traducció sigui fidel a l’original, precisa, elegant i natural.

Àmbits de treball:

  • Traducció general o de divulgació
  • Traducció cientificotècnica
  • Traducció econòmica i financera
  • Traducció de pàgines web
  • Traducció de manuals, catàlegs
  • Traducció literària
  • Traducció jurídica i traducció jurada

Idiomes:

Traducció català, traducció castellà, traducció anglès, traducció francès, traducció italià, traducció alemany, traducció portuguès, traducció neerlandès, traducció àrab, traducció grec, traducció rus, i molts altres idiomes. Consulta’ns qualsevol combinació lingüística que necessitis.

 Què és una traducció jurada?

Una traducció jurada és la traducció oficial d’un document. A vegades, quan cal presentar un document redactat en una llengua estrangera a un organisme oficial, ja sigui a l’administració, a una universitat, al jutjat o a un notari, serà necessari presentar una traducció jurada que certifiqui que la traducció és exacta i fidel a l’original.traducció jurada

Aquest tipus de traduccions les fan els traductors jurats, és a dir, traductors habilitats pel Ministeri d’Assumptes Exteriors d’Espanya o per la Generalitat de Catalunya. Una traducció jurada ha de portar a cada pàgina el segell del traductor, la firma i una certificació conforme la traducció és fidel a l’original.

Realitzem traduccions jurades de: certificats, expedients acadèmics, títols acadèmics, patents, escriptures, estatuts, sentències i tot tipus de documents que necessitin ser traduïts per un traductor jurat.

Idiomes:

Traducció jurada català, traducció jurada castellà, traducció jurada anglès, traducció jurada francès, traducció jurada alemany, traducció jurada italià, traducció jurada portuguès, i d’altres idiomes.

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge