Subtitulem totes les pel·lícules del Festival de Cinema MOST

Festival Most Subtítols SubtilDel 7 al 10 de novembre se celebrarà la tercera edició del festival de cinema Most, el Festival Internacional de Cinema del Vi i del Cava. És un esdeveniment d’abast internacional que recull la millor producció audiovisual relacionada amb la cultura de la vinya, el vi i el cava. Durant els quatre dies es projecten pel·lícules de grans directors no estrenades comercialment i una bona selecció de curts.

Des de fa tres anys, des de Subtil subtitulem al català totes les pel·lícules estrangeres del festival. Aquest any hem subtitulat les pel·lícules següents: Red Obsession, Les Cabotines, Lafleur, Crossroads, Fac&Spera, Pelican’s Watch, Vendanges d’hiver. No us les perdeu!

El festival té lloc a Vilafranca del Penedès, en una comarca molt propera a Barcelona amb una llarga tradició vinícola i diversos atractius enoturístics. El festival vol difondre les arts i les cultures vinícoles a través de la creació audiovisual, així com acostar-se a l’enologia des de tots els vessants possibles, potenciant valors com la qualitat, la diversitat o la implicació amb el territori.

Per a veure’n la programació i tenir-ne més informació, no dubteu a entrar al web del festival: http://www.mostfestival.cat/

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge