Qui Som

Som unes professionals formades en els àmbits de l’accessibilitat, la traducció i la lingüística, i amb una àmplia experiència en el sector.

Llicenciada en filologia catalana. Ha complementat la seva formació amb cursos específics en el camp de la correcció de textos orals i escrits i en el camp de la traducció, també a la Universitat Autònoma. Té el nivell K de català i una àmplia experiència en el sector de l’accessibilitat per a persones amb discapacitat auditiva. Està especialitzada en l’assessorament i la coordinació de projectes d’accessibilitat, en la subtitulació en directe i en diferit i en la transcripció i correcció de documents.

Llicenciada en traducció i interpretació i màster en ensenyament de l’anglès com a llengua estrangera. Ha complementat la seva formació amb un postgrau de traducció i accessibilitat audiovisual i amb cursos específics de subtitulació i de softwares d’ajuda a la traducció i subtitulació. És traductora jurada de l’anglès i del català i està especialitzada en la traducció, la subtitulació en directe i en diferit i en la transcripció i correcció de documents.

A més, Subtil compta amb el suport de múltiples col·laboradors especialistes en cada un dels serveis que oferim.

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge