Instal·lem anells magnètics: mesura d’accessibilitat per a persones sordes

orella bucleDes de Subtil oferim diverses mesures d’accessibilitat per a persones amb discapacitat auditiva, com la subtitulació en directe, la interpretació en llengua de signes i la instal·lació d’anells magnètics. En aquest cas ens volem centrar en la instal·lació fixa o temporal d’anells d’inducció magnètica (també anomenats bucles, anelles o llaços d’inducció magnètica).

Vols fer accessible un espai per a les persones sordes i equipar-lo amb anells magnètics? Contacta amb nosaltres, ens encarreguem de tot.

A continuació oferim informació sobre què és, com funciona i per a qui són útils els bucles. També pots descarregar-te aquest pdf: Informació sobre els anells magnètics.

Què és un anell magnètic?

Un anell d’inducció magnètica, o un bucle magnètic, és una ajuda auxiliar per a usuaris de pròtesis auditives (audiòfons o implants coclears). L’anell permet fer arribar el senyal d’àudio a l’implant o a l’audiòfon eliminant-ne el soroll de fons que hi pugui haver.

És un sistema de so que transforma un senyal d’àudio en un camp magnètic que és rebut pels audiòfons dotats de posició “T” (telebobina). Aquests audiòfons tenen una bobina que transforma aquest camp magnètic novament en so dins de l’orella de l’usuari, de manera que el so arriba a la persona sorda de manera nítida i intel·ligible.

Per a què serveix? Qui el necessita?

Els anells magnètics són una opció cada vegada més utilitzada en els entorns públics, ja que millora molt la comunicació per a les persones amb discapacitat auditiva. Si una persona porta un implant coclear o un audiòfon amb posició “T”, pot escoltar gràcies a l’anell magnètic una pel·lícula en un cinema, una conferència en un auditori, la megafonia d’un aeroport, d’una estació de tren o d’una sala d’espera, la persona que l’atén darrere un mostrador, etc.

El so arribarà directament a la pròtesi auditiva de la persona sorda i no sentirà el soroll ambient, ni les reverberacions ni les converses properes.

Quin servei oferim des de Subtil?

Instal·lem diferents tipus d’anells magnètics a auditoris, sales, teatres, mostradors, taquilles, etc. Ens encarreguem del transport, de la instal·lació, de la recollida i de la posada en marxa.

  1. Instal·lacions fixes d’anells magnètics
  2. Instal·lacions temporals d’anells magnètics
  3. Anelles magnètiques per a mostradors i taquilles
  4. Manteniment i certificacions UNE-EN 60118-4:2007

 Si vols instal·lar un anell magnètic, ja sigui fix o temporal, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. T’explicarem exactament com funciona, com ho farem, per què és útil, i tot el que necessitis saber. Pots contactar amb nosaltres per correu electrònic o per telèfon:

Telèfons: Fix: 93 450 82 83  Mòbils: 649 005 207 / 620 626 704
Correu electrònic: subtil@subtil.cat

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge