Lliurament dels Premis del Concurs de Guarniments de la Festa Major de Sants accessible

El dilluns 25 d’abril es va fer el lliurament dels premis del concurs de guarniments de carrers de la Festa Major de Sants, i Subtil va realitzar-ne la interpretació en llengua de signes.

La plaça de la Farga va guanyar aquest concurs, per tercer any consecutiu. La plaça es va convertir en un castell medieval. La recreació de la Barcelona de 1714 del carrer de Sagunt va quedar segona i el tercer lloc va ser pel carrer Finlàndia i ‘El mar’.

La presidenta del jurat va llegir el veredicte en un acte que va tenir lloc al Parc de l’Espanya Industrial. El president del districte de Sants-Montjuïc, Joaquim Mestre, i el regidor, Jordi Martí, van felicitar tots els carrers per fer possible un any més aquesta festa major. La presidenta de la Federació de Carrers, Sònia Miró, va ser l’última en parlar, un cop lliurats els guardons.entregadepremisoficialfestamajordesants2014-01