Subtitulació de la Jornada d’accessibilitat comunicativa, estratègies i disseny universal: Com treballar i comunicar l’accessibilitat?

El dijous 1 de desembre es va celebrar, al Gran Teatre del Liceu, una jornada sobre accessibilitat comunicativa organitzada per Apropa Cultura, una jornada que va ser un espai de coneixement, de reflexió i d’aproximació a casos pràctics.

La jornada va comptar amb les següents ponències: “Les claus del disseny universal”, per part del fundador d’Avanti Studio, Àlex Dobaño, “Com comuniquem l’accessibilitat”, per part de Mònica Surís, experta en accessibilitat comunicativa, i una taula rodona d’experiències. La jornada va finalitzar amb un espai de reflexió conjunta, amb preguntes, aportacions i debat amb els assistents a la jornada i els ponents.

Subtil va realitzar la subtitulació en directe per persones amb discapacitat auditiva d’aquesta jornada.