Benvinguts al blog de Subtil!

Subtil accessibilitat subtitols

Després d’anys de feina en el camp de l’accessibilitat per a persones amb discapacitat auditiva i dels serveis lingüístics, hem decidit obrir una nova finestra a totes les persones interessades en els nostres serveis. Aquest blog neix amb la voluntat d’informar dels projectes i dels actes accessibles mitjançant la subtitulació en directe o la llengua de signes que Subtil duu a terme. A part de la informació bàsica dels nostres serveis, hi trobareu un calendari amb les activitats accessibles i notes informatives sobre cada una d’elles.

Esperem que la nostra feina us resulti ben útil!

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge