Esmorzar Foro Inserta Responsable

El Foro Inserta Responsable és una iniciativa impulsada per la Fundació ONCE amb l’objectiu de ser un espai de reflexió plural, participació i innovació social en Responsabilitat Social Empresarial que possibiliti a les empreses i organitzacions compartir pràctiques, eines i experiències que permetin una bona implementació d’aquestes polítiques. Actualment ja té 70 socis, entre empreses Inserta i entitats col·laboradores.

Subtitulació simultània a l'esmorzar del Foro Interta Responsable
Subtitulació simultània a l’esmorzar del Foro Interta Responsable

El 16 de març es va celebrar a la seu Esade Fòrum Barcelona un esmorzar Foro Inserta Responsable amb el títol “Creació de valor compartit i RSE-D: rendibilitat sostenible”. L’acte va ser inaugurat pel secretari institucional d’ESADE, Enrique López, i pel director general de la Fundació ONCE, José Luis Martínez Donoso, a qui acompanyaven com a ponents el director general de Deusto Business School, Manuel Escudero, i el director general de la Fundació Grupo Siro, Francisco Hevia.

L’acte va ser accessible gràcies a la subtitulació simultània i a la interpretació en llengua de signes.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge