Exposició de fotografia: Chema Madoz. Ars Combinatòria

Del 9 d’abril al 28 de juliol del 2013, exposició fotogràfia de Chema Madoz, un dels creadors més destacats de la fotografia espanyola contemporània, organitzada per la Fundació Catalunya-La Pedrera a l’edifici de La Pedrera, Barcelona.

FOto Chema Madoz exposicio

En la seva obra, propera a la poesia visual, mostra una inclinació constant a allò simbòlic, mitjançant imatges caracteritzades per un subtil joc de paradoxes i metàfores, amb les quals crea un món propi, imaginatiu i reflexiu.

A través de les seves creacions, sovint impregnades d’una delicada ironia, Madoz qüestiona la realitat i convida l’espectador a l’observació i a la reflexió, a descobrir la poesia amagada en els objectes més comuns sotmetent-los a lleugeres transformacions i alterant-ne la funció, el context i l’ús habitual.

L’exposició «Chema Madoz. Ars combinatoria» resumeix la trajectòria de Madoz, Premi Nacional de Fotografia l’any 2000, des de finals dels anys vuitanta fins a l’actualitat.

A l’exposició es projectarà un vídeo documental sobre la seva obra, que Subtil ha subtitulat per a persones sordes. Igualment, Subtil també ha realitzat els subtítols en anglès.

Així mateix, el dia 5 de maig i el dia 2 de juny hi haurà una visita guiada per l’exposició amb interpretació en llengua de signes.

DADES DE L’EXPOSICIÓ

Del 9 d’abril al 28 de juliol de 2013

Sala d’exposicions La Pedrera

Passeig de Gràcia, 92. Barcelona

De dilluns a diumenge, de 10 a 20h

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge