Subtitulació en directe al Congrés LQDVI, unes conferències increïbles!

Foto subtitols LQDVI 03

Aquest passat 12 d’abril vam subtitular en directe a Mallorca les conferències que cada any organitza la Fundació Lo Que De Verdad Importa. Va ser impressionant. Tres persones que han viscut situacions límit o que han aconseguit l’èxit amb el seu esforç van parlar durant 6 hores. L’auditori, de 1.500 persones, era ple de joves de batxillerat i universitaris. Sembla increïble, però el silenci era absolut, tothom escoltava les històries, feia preguntes, s’emocionava amb cada experiència.

Foto subtitols LQDVI 01 Foto subtitols LQDVI 02

Hi van participar l’escriptora Anne Dauphine Julliand, autora de LLenaré tus días de vida, que  va explicar la seva història d’amor envers la seva filla Thaïs, a qui amb dos anys van diagnosticar una malaltia incurable.

El jove emprenedor Pau García-Milà, qui va crear als 17 anys les bases del sistema cloud computing, va parlar del valor d’emprendre i del coratge necessari per intentar aconseguir els somnis personals.

Finalment, la María Belón, supervivent del tsunami del 2004 i protagonista real de la pel·lícula Lo imposible, va explicar què se sent quan vius un tsunami, el durant i, sobretot, el després.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge