Assemblea Nacional d’ICV accessible per a persones sordes

Els dies 19, 20 i 21 d’abril, la formació política d’ICV celebra la seva assemblea nacional, i durant els tres dies l’assemblea serà accessible per a les persones sordes mitjançant la subtitulació en directe.

Subtitulacio ICV subtil

L’Assemblea és un espai per participar, debatre i decidir com transformar la realitat, per fer-la més justa, més democràtica i més sostenible. L’esdeveniment tindrà lloc al Centre Cúbic de Viladecans, al passeig de la Marina, i tothom està convidat a participar-hi. Si ho voleu fer, podeu entrar a la pàgina web del partit, on trobareu tota la informació necessària: http://www.assembleaicv.cat/

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge