Pregó de la lectura el dia de Sant Jordi, a càrrec d’Albert Sánchez Piñol

L’escriptor Albert Sánchez Piñol va pronunciar al dia 22 d’abril el Pregó de la Lectura de Sant Jordi al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. En una conversa amb el periodista i historiador Toni Soler, Sánchez Piñol va demanar que la diada de Sant Jordi recuperi l’essència més literària.

Accessibilitat Sant Jordi

Sánchez Piñol va confessar que no signa llibres per Sant Jordi i que celebra la literatura la resta de dies llegint, escrivint o trobant-se amb lectors. “Faig Sant Jordi 364 dies l’any i si després de parlar amb els lectors a les biblioteques, no necessàriament de les meves obres, em demanen que els firmi el llibre, ho faig”, va explicar.

A la segona part del pregó, Sánchez Piñol va parlar de la seva última novel·la, Victus, que narra l’epopeia de la guerra de Successió a Barcelona el 1714. La novel·la ha estat el llibre de ficció més venut d’aquesta diada de Sant Jordi, tant en llengua catalana com castellana.

L’acte va ser accessible per a les persones sordes mitjançant la subtitulació en directe i la interpretació en llengua de signes (LSC).

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge