Commemoració del Dia Internacional de la Família

Commemoració del Dia Internacional de la Família

El 15 de maig la Secretaria de Família, com cada any, va commemorar el Dia Internacional de la Família, instaurat per l’Organització de les Nacions Unides l’any 1994.

El Dia Internacional de la Família és una bona oportunitat per fer present en la societat els temes i les qüestions que preocupen i interessen les famílies i, també, és un bon moment per sensibilitzar i conscienciar la població sobre els nous reptes i les dificultats que actualment cal abordar dins de l’àmbit d’aquesta institució com a element estructurador de solidaritat.

L’Honorable consellera Neus Munté i Fernàndez va presidir l’acte de celebració que va organitzar la Secretaria de Família el dia 15 de maig, a les 18h, al Palau de Pedralbes de Barcelona.

Enguany, al voltant del lema “Les famílies fem xarxa”, s’ha reflexionat sobre el significat de la fortalesa de la família i de la comunitat com a factor de protecció i signe de suport mutu, posant en valor la importància dels vincles en el si de la unitat familiar i la seva interacció amb l’entorn social.

La periodista Lídia Heredia va ser l’encarregada de conduir l’acte, que va tenir com a  protagonista el director de cinema Ramon Térmens, qui, mitjançant la projecció de petits fragments de pel·lícules clàssiques, ens va introduir dins de relats i de situacions on la fortalesa de la família com a pilar de la convivència esdevé el paper protagonista de l’acció, a través de valors com la superació, la tolerància i la solidaritat que acaben construint vincles entre les persones gairebé indestructibles.

Aquesta celebració també va ser un acte de reconeixement de totes les entitats i de totes les persones que cada dia acompanyen les famílies de manera solidària oferint-los ajut en les situacions i en els reptes que han d’afrontar al llarg de les seves vides.

L’acte va ser accessible per a les persones sordes mitjançant la subtitulació en directe.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge