Innovacions per a les famílies monoparentals

PiC-macaya-1749-01El dia 15 de maig va tenir lloc al Palau Macaya la presentació d’innovacions per augmentar les oportunitats de les famílies monoparentals

Es van presentar quatre innovacions que contribueixen a reduir el risc d’exclusió de les unitats familiars integrades per mares o pares sols amb fills a càrrec, la gran majoria liderades per dones. A partir d’un procés d’investigació a escala mundial, aquestes innovacions han estat seleccionades per facilitar la seva implantació a Barcelona.
L’acte, organitzat per UpSocial amb la col·laboració de l’Institut Municipal de Serveis Socials (IMSS) de l’Ajuntament de Barcelona, va servir per donar a conèixer idees provades que funcionen que es podrien aplicar a Barcelona i la presentació va servir de punt de trobada amb les entitats del tercer sector que les podrien dur a terme.

L’acte va ser accessible per a les persones sordes mitjançant la subtitulació en directe.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge