Festes majors accessibles! Subtitulació a les festes de Sant Cugat i del Poble Nou de Barcelona

Subtitulació havaneres 28 juny13
Havaneres subtitulades a la Platja del Bogatell

Els passats dies 27 de juny i 28 de juny Subtil vam oferir el servei d’accessibilitat a diferents actes de les festes majors. Ens agrada fer accessible l’oci!

El dia 27 a Sant Cugat vam subtitular el pregó d’inici de festa major a càrrec del Club Voleibol Sant Cugat, que celebra el seu 25è aniversari i que, a més, va aprofitar per obsequiar la ciutat amb l’últim trofeu aconseguit: el de campiones d’Espanya Cadet. L’acte també va comptar amb un intèrpret de llengua de signes, a càrrec d’APSO.

Subtitulació pregó de Sant Cugat
Pregó d’inici de Festa Major a Sant Cugat

El dia 28 vam subtitular una cantada d’havaneres a la Platja del Bogatell, el tret de sortida de les festes majors del Poble Nou. Hi van actuar els grups Mestre d’Aixa, Xarxa i Llotja de mar. Va ser una bonica vetllada en què es va poder combinar “La Bella Lola” i el “Meu avi” amb una sardinada i el rom cremat. Va posar punt final a la festa l’espectacle de focs artificials que va tenir lloc a la platja.

 

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge