Accessibilitat a l’entrega de premis Solidaris ONCE 2013, a Palma de Mallorca

subtitulació ONCE mallorca jul13 okAquest dissabte 6 de juliol Subtil hem anat un cop més a Palma de Mallorca per fer accessible de la mà d’ASPAS la II Edició dels Premis Solidaris ONCE Illes Balears 2013. L’acte va ser accessible mitjançant la subtitulació en directe i la interpretació en llengua de signes.

Amb aquests premis, l’ONCE pretén conscienciar a la societat i donar exemple de les bones pràctiques realitzades, ja sigui per empreses, institucions, mitjans de comunicació o persones a títol individual. En aquesta ocasió, els guardonats han estat l’Associació de Huntington, juntament amb el departament de Neurologia Hospital Universitari de Son Espases. També el programa ‘Rompiendo Barreras’ que Marga Vives i Carmen Madrid condueixen a la cadena SER; la trajectòria en activitats solidàries de Ramón Sales; el grup Melià Hotels per oferir oportunitats a persones en risc d’exclusió i la Taula de Mallorca per l’accessibilitat Universal del Consell de Mallorca.

 

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge