Servei de subtitulació en el grup de treball sobre l’accessibilitat mòbil

grup treball accessibilitat mòbil 0713Aquest 9 juliol 2013 ha tingut lloc a la seu de la CMT a Barcelona una reunió de treball sobre els reptes de les solucions mòbils per afavorir l’accessibilitat, emmarcada dins del centre de competències m4all. Van participar-hi representants d’administracions públiques, empreses de la indústria tecnològica i organitzacions del tercer sector, i es va parlar del portal, dels seus objectius i de les formes en què tant les empreses com els particulars poden col·laborar.
Diferents entitats del sector de persones amb discapacitat van presentar les seves necessitats i demandes i, a continuació, les empreses van presentar les seves innovacions i quin és el present i el futur de les solucions mòbils en accessibilitat.

La reunió va ser accessible per a persones sordes mitjançant la subtitulació en directe i la llengua de signes.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge