Compareixences del Tercer Sector en el tràmit de la Llei d’Accessibilitat del Parlament de Catalunya

El Parlament de Catalunya està tramitant la Llei d’accessibilitat i ahir dimarts, 23 de juliol, van tenir lloc les compareixences de les entitats del sector de la discapacitat a la Comissió de Benestar, Família i Immigració del Parlament de Catalunya per tal d’expressar davant els diputats la seva opinió i visió sobre la llei i sobre la situació actual de les persones amb discapacitat.

Les entitats que van comparèixer van ser: l’Associació Discapacitat Visual Catalunya; la Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica; la Federació Salut Mental Catalunya; la Federació de Persones Sordes de Catalunya; l’Associació Catalana pro Persones amb Sordceguesa; la Federació d’Associacions d’Implantats Coclears; l’ONCE; el Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat i l’Associació de Persones amb Lesió Medul·lar i Grans Discapacitats Físiques de Catalunya.  De cara al setembre, s’espera que compareguin altres entitats, com ara l’Associació Catalana de Pares i Persones Sordes (ACAPPS).

Subtil va subtitular en directe les compareixences, i l’acte també va ser accessible per a les persones sordes mitjançant la interpretació a la llengua de signes. Les compareixences es van poder seguir en directe pel Canal Parlament, també subtitulades i amb la imatge de l’intèrpret.

Vols veure més fotos de l’accessibilitat en aquest acte? Fes clic aquí.

Les fotos d’aquesta entrada estan extretes del blog de DifuSord.

Streaming accessible 3

 

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge