Entrega del Premis del Consell de Mallorca a la Solidaritat 2013

La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom, i la consellera de Benestar Social i presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Catalina Cirer, van presidir el dilluns 16 de setembre l’acte de lliurament dels Premis Consell de Mallorca a la Solidaritat, convocats per l’IMAS, i que es va dur a terme al Teatre Principal de Palma de Mallorca.

images
Durant l’acte, es va reconèixer la trajectòria personal i professional de persones relacionades amb els serveis socials i projectes o serveis de diferents associacions que treballen en favor de la solidaritat i la cooperació.

En aquesta sisena edició es va premiar la tasca de Miquel Monroig Mestre, (AFAMA Pollença), Teresa Llull Martí, la Fundació Handisport, Enginyeria sense Fronteres, Margarita Colmillo Pol, i el projecte ‘Dona i microcrèdit: un món de treball i esperança’, de Pep Bonet, i es va fer un reconeixement especial al Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, per la seva tasca en el món de la cooperació durant aquests 20 anys, i al cantant Jaume Anglada en l’àmbit de la solidaritat.

 

 

 

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge